1976_wijnglas
Beste Bourgondiërs,

Begin juli start het vakantieseizoen, dus hebben we de agenda in juni lekker volgepland met allerlei leuke activiteiten. Tijdens deze dagen hopen wij u te inspireren voor mooie lange zomeravonden, waarbij een goed glas wijn, verrukkelijke kazen en andere heerlijke delicatessen natuurlijk niet mogen ontbreken. Hieronder vindt u een uitgebreide uitleg van elke geplande activiteit en wij kunnen u verzekeren, er is voor ieder wat wils…


1976_team[1]
Bokall

Het zal onze vaste gasten niet ontgaan zijn dat er sinds enkele weken nieuwe wekpotten in onze delicatessenkast te vinden zijn. Dit zijn de producten van Bokall, een bedrijf dat staat voor puurheid, zonder conserveringsmiddelen met altijd het gebruik van seizoensproducten van lokale producenten. In het assortiment van Bokall vindt u heerlijkheden voor tussendoor, maar ook als aanvulling op een (tapas) diner, of zelfs een lekkere pure maaltijd op zich. De variatie is eindeloos, van rillette van zalm tot een mooie boeren bisque. Heerlijk aangemaakte paddenstoelen of toch liever wat pulpo (octopus), alles kan.
De heren van Bokall willen u graag nader kennis laten maken met deze ambachtelijke producten. Zij willen er graag wat over vertellen en uiteraard ook laten proeven. Daarom heeft Bourgondisch Lifestyle Bokall uitgenodigd om langs te komen.

Op zaterdag 13 juni zijn zij van 11.00 tot 16.00 te vinden in de Kaasbeleving in Beverwijk.

Zaterdag 27 juni zullen zij hun producten op hetzelfde tijdstip in Haarlem presenteren.1976_Schelvis
Stilleven komt tot leven

Zoals u wellicht weet is Bourgondisch Lifestyle altijd bezig om kaas op de kaart te zetten. Letterlijk natuurlijk op de menukaarten van restaurants. Geografisch door middel van onze winkels en natuurlijk de internationale export.
En heel soms komt iemand met een bijzonder idee om kaas opnieuw op unieke wijze onder de aandacht te brengen. Elisabeth Schelvis maakt prachtige foto’s van stillevens. Zij haalt haar inspiratie uit de monochrome banketjes van de gouden eeuw die zij combineert met de hedendaagse technologie van fotografie. Op 20 juni zal Elisabeth de foto die zij van onze prachtige kazen heeft gemaakt onthullen in de Kaasbeleving in Beverwijk. Uiteraard zouden wij Bourgondisch Lifestyle niet zijn als we hier niet een feestelijke draai aan zouden geven… Een mooi glas om te toasten en natuurlijk zullen we zorgen dat het stilleven tot leven komt en u de kazen laten proeven.
Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere compositie, dan zien wij u graag op 20 juni as. tussen 11.00 en 16.00 in onze Kaasbeleving in Beverwijk


1976_Marco-Winterberg[1]
Winterberg wijnen

Na de delicatessen en de kazen is het enige wat nog ontbreekt de wijninspiratie. Natuurlijk hebben we ook hieraan gedacht. Op zondag 28 juni zal Marco Winterberg tussen 13.00 en 17.00 uur in onze winkel in Haarlem te vinden zijn. Marco is gespecialiseerd in Duitse en Oostenrijkse terroir-wijnen. Zijn assortiment bevat een aantal juwelen van topkwaliteit. Marco werkt uitsluitend met kleine producenten die zoveel mogelijk de natuur in haar waarde laten. Hierdoor ontstaan heerlijke pure wijnen met een uniek eigen karakter. Het is dan ook zeker de moeite waard om de 28ste langs te komen in Haarlem. De proeverijen van Marco staan bekend om de diversiteit aan open flessen en vooral ook het hoge verrassingseffect die deze wijnen teweeg brengen. Komt u ook proeven??


1976_miss-mags-fijne-vaderdag[1]
Tip voor Vaderdag!

Zondag 21 juni worden alle vaders weer in het zonnetje gezet. Wanneer u nog op zoek bent naar een mooi cadeau, dan bent u bij Bourgondisch Lifestyle zeker aan het juiste adres. Wij kunnen voor elk budget een schitterend cadeautje maken. Wat dacht u van een mooi kaaspakket of misschien een lekkere wijn of port, of natuurlijk een combinatie. Ook hebben we een mooie selectie speciaal-bieren die geweldig combineren met onze kruidige droge worsten. Vindt u het nog lastig om te kiezen, dan kunt u natuurlijk ook altijd een cadeaubon geven, zodat uw vader zelf iets moois kan samenstellen. Indien u last-minute nog iets wilt halen, dan bent u van harte welkom in onze winkel op de Koningstraat in Haarlem. We zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur.


1976_20140608_MLB7389
Een bourgondische groet,

René Latif en het team van Bourgondisch Lifestyle

afmelden voor deze nieuwsbrief