1976_pasen bls
Beste Bourgondiërs,

Het weekend is in zicht. Bent u al klaar voor de Paasdagen? Bij Bourgondisch Lifestyle zijn we druk bezig met alle voorbereidingen. Ook voor u kunnen we nog een mooi plateau samenstellen om uw paasdagen extra bijzonder te maken. Hieronder vindt u een paar mooie voorbeelden, maar uiteraard kunnen we ook iets geheel naar wens opmaken. Kom langs en laat u inspireren!


1976_pasen 1
Plateau d’Experience (8-12 personen) € 87,50
Dit fantastische plateau is een echte eyecatcher. Het kaasplateau bestaat uit 8 verschillende kazen en wordt opgemaakt op verschillende niveaus, die zich samen tot luxe “kaasbox” vormen. Naast de kazen wordt het plateau verrijkt met een cacciatore, stukje dadel/vijgentaart en een mooie confituur. Met het Plateau d’Experience haalt u werkelijk iets heel bijzonders in huis, en zult u zelf weinig toevoegingen hoeven doen om er een geweldig feest van te maken.

1976_pasen 2
Plateau de Tradition (4-8 personen) € 45,-
Indien u de paasdagen in een kleiner gezelschap doorbrengt is dit plateau wellicht de juiste keuze voor u. Wij selecteren uit ieder van de 5 traditionele groepen een mooi stuk kaas voor u, die we vervolgens presenteren op een langwerpige kaasplank. Voor het plateau de Tradition zal er voor mooie frisse kazen die bij het seizoen passen worden gekozen, zodat dit plateau op elk moment van de dag kan worden gebruikt. Ook op dit plateau vindt u een ambachtelijke confituur.

1976_dejeuner1

Plateau (Petit) Déjeuner de luxe € 37,50
Op dit plateau vindt u een drietal kazen die perfect bij een paasontbijt of brunch passen. De kazen die wij selecteren zijn lekker om naturel te eten maar kunnen ook mooi gecombineerd worden met brood of iets anders en passen dus prima bij een heerlijke paasochtend. Voor dit plateau hebben we gekozen voor een plank van 100% olijfhout. Deze karakteristieke planken zijn leuk om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Een stoer en robuust uiterlijk zorgen voor de grote populariteit van deze planken.

 


1976_20140608_MLB7389
Openingstijden:

Dit weekend kunt u zaterdag in beide filialen terecht van 8.30 tot 17.00 uur. Ons team zal de paasdagen ook gezellig met familie doorbrengen. Daarom zal ons filiaal Haarlem zondag 5 en maandag 6 april gesloten zijn. Uiteraard is dit een eenmalige actie en bent u volgende week zondag weer van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.

Wij wensen u hele Bourgondische paasdagen!

René Latif en het team van Bourgondisch Lifestyle

afmelden voor deze nieuwsbrief