Beste Bourgondiërs,

We zijn alweer aangekomen bij de laatste mailing van 2014. Wat is het weer een mooi jaar geweest.


1976_ovnh
Om te beginnen de OVNH-verkiezing in mei. Wat was het spannend! En wat waren we blij met alle support die we van onze vaste gasten kregen. Zoveel mensen brachten hun stem uit om Bourgondisch Lifestyle aan de titel Beste Onderneming van Noord Holland te helpen…. Het lukte bijna… We behaalden een prachtige 2de plaats! We zijn hier nog altijd zo verschrikkelijk trots op!

1976_P1140999
Verder heeft ons filiaal in Haarlem afgelopen november zijn eerste verjaardag gevierd. Begin dit jaar besloot Latif zich volledig op deze winkel te storten, en wat een resultaat! Deze “kaasboetiek” past perfect in het winkelhart van Haarlem. Latif heeft samen met zijn collega Jasper op unieke eigen wijze zijn stempel op deze winkel gedrukt en ondanks dat het minder vierkante meters zijn dan in Beverwijk, doen het aanbod en de ervaring zeker niet onder voor die van het filiaal boven het Noordzeekanaal.

1976_Voorstel liggend

En natuurlijk niet te vergeten: de Boerenmarkt afgelopen november. Nu voor het derde jaar op rij georganiseerd. Wat een opkomst! Inmiddels is dit evenement een begrip geworden in Beverwijk en hopelijk zien we iedereen in 2015 weer terug.

 


1976_foto3
Zoals u ziet is Bourgondisch Lifestyle weer een jaartje ouder, wijzer maar ook groter. Dit merken wij heel duidelijk in onze dagelijkse werkzaamheden. De oppervlakte die we nu tot onze beschikking hebben wordt echt te klein. Ook willen we graag onze diepgang vergroten en nog meer ruimte hebben voor het affineren voor onze heerlijke kazen. We zijn dan ook heel erg blij dat we alvast een klein tipje van de sluier kunnen oplichten. De eerste stappen om een unieke locatie te betrekken zijn gezet. Een locatie die zich bijzonder goed leent voor het rijpen, maar ook om groepen te ontvangen. We kunnen nog niet alles verklappen, maar het wordt grandioos. Uiteraard zullen we u op de hoogte houden in 2015 en maakt u zich geen zorgen, beide winkels blijven sowieso waar ze zijn.

1976_step0000[1]

Voor een geweldig Oud en Nieuw feest bent u bij Bourgondisch Lifestyle aan het goede adres. Wij stellen heerlijke kaasschotels samen, geheel naar uw persoonlijke wensen. Uiteraard kunnen we ook dezelfde plateaus als met de kerst voor u verzorgen.


1976_champ
Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan mousserende wijnen. Mooie Champagnes van het huis Marcoult, maar ook een heerlijke Cremant uit de Bourgogne. Uit Spanje een bijzondere Cava en ook hebben we mooie Franciacorta of Prosecco uit Italië in het schap staan. Zoals u ziet hebben we genoeg keuze om het nieuwe jaar knallend in te luiden.


Speciale actie voor Oud en Nieuw:

De fantastische champagnes brut, demi-sec en rosé van het huis Marcoult nu voor € 26,95!

Tevens wordt er een euro per fles gereduceerd wanneer u een hele doos afneemt. Dit mooie aanbod geldt voor alle wijnen.


1976_vuurwerk
De komende dagen hebben onze winkels de volgende openingstijden:

Dinsdag 30 december van 8.30 tot 18.00 uur
Woensdag 31 december van 8.30 tot 16.00 uur

We vinden het gezellig als u nog even langskomt voor de jaarwisseling maar mocht u hier niet toe in de gelegenheid zijn, dan wensen wij u via deze weg alvast een spetterend uiteinde en een daverend begin! In het nieuwe jaar staan we vanaf vrijdag 2 januari weer voor u klaar met al onze heerlijke kazen en wijnen.


1976_20140608_MLB7389

Een Bourgondische groet,

René, Latif en het team van Bourgondisch lifestyle

afmelden voor deze nieuwsbrief