De kerstdagen staan voor de deur, dus hoog tijd voor wat Bourgondische inspiratie. Bij Bourgondisch Lifestyle kunt u terecht voor alle top ingrediënten die u maar nodig heeft voor uw ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner. Wilt u groot uitpakken of het juist klein en knus houden, er is voor ieder wat wils…

1976_step0000[1] NIEUW
Dit jaar hebben we een viertal plateaus samengesteld, waarbij we uiteraard rekening kunnen houden met ieders persoonlijke wensen.


Plateau d’experience Royale € 125,- ( 10-15 personen)
Een mooie kist met uitneembare plateaus op 3 verschillende niveaus, waar wij voor u 10 verschillende kazen op zullen presenteren. Daarbij hebben wij nog een aantal producten geselecteerd om deze bijzonder royale box nog aantrekkelijker te maken. U kunt verwachten: cacciatore (salami), foie gras de canard, vers fruit, confiture, boeren boter, huisgemaakte kaasmousse en een lekker stuk dadel/vijgentaart of Panforte.


1976_step00002
Plateau de Luxe € 69,50 (6-10 personen)
Een middelgrote boîte des fromages (kaaskist) gevuld met een 7-tal heerlijke kazen, speciaal voor u geselecteerd. Daarbij vindt u in de boîte de volgende mooie producten: confiture, vers fruit, boeren boter, puntje dadel/vijgentaart of Pan forte en een huisgemaakte kaasmousse.

1976_step00003
Plateau de Tradition € 39,50 (4-6 personen)
Op een langwerpig plateau vindt u een selectie van 5 kazen. Het plateau wordt mooi opgemaakt met vers fruit en daarbij ontvangt u een mooie bijpassende confiture.

1976_step00005
Plateau (Petit) Déjeuner € 25,00
Op een Leisteen presenteren wij 4 mooie kazen die goed zullen passen bij een ontbijt of brunch. De keuze die we voor u maken is een stuk Boeren Goudse naturel, Boeren Goudse verrijkt met een kruid, een stukje geitenkaas en een heerlijk puntje Brie de Meaux. Verder ontvangt u een mooi stukje boeren boter en 6 verse eitjes om het geheel compleet te maken.

1976_step0000[6
Bourgondische wijnen
Wanneer u een mooi gerecht bereid heeft, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat hier een heerlijke wijn bij hoort. Speciaal voor de decembermaand hebben we een aantal bijzondere exemplaren ingekocht. Of u nu kiest voor een mooie rode of witte wijn, of liever kiest voor een mousserende of dessert wijn, wij hebben keuze genoeg. En natuurlijk zal ons team u helpen om een combinatie samen te stellen en u op deze manier een maaltijd te laten beleven die u en uw gasten nooit zullen vergeten.

1976_step00007
Tot slot hebben we nog één verrassing voor u in petto. Diegenen die de kaas al kennen zullen we erg blij maken. Voor diegenen die deze nog nooit gehad hebben, is het nu het moment om deze kaas te komen proberen…. Dames en heren, de Comté Noël is er weer. Speciaal voor Bourgondisch Lifestyle gerijpt in het fort van San Antoine in de Jura, Frankrijk. Een heerlijke bergkaas zoals u deze nog nooit geproefd heeft. Wat de kaas zo bijzonder maakt is dat deze de respectabele leeftijd van maar liefst 4 jaar heeft bereikt. Dit is vrijwel ongekend in Nederland, en ook alleen in deze kerstperiode te verkrijgen. De smaak is intens, met mooie subtiele karameltonen gecombineerd met een aangename crunch van kleine eiwit kristallen. Mis dit niet!

1976_kerstmarkt-haarlem-2[1]
Kerstmarkt

Bent u nog op zoek naar een gezellig uitje komend weekend? Dan hebben we hier een fantastische aanrader. Zaterdag 13 en zondag 14 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats in de binnenstad van Haarlem. In het centrum van deze stad treft u knusse chalets, geheel in kerstsferen. Bij Bourgondisch Lifestyle staat er één voor de winkel gevuld met de meest heerlijke kazen van dit moment.


1976_20140608_MLB7389
Wij wensen iedereen alvast veel plezier met de voorbereidingen voor de gezelligste tijd van het jaar!

Een feestelijke groet,

René, Latif en het team van Bourgondisch Lifestyle.

afmelden voor deze nieuwsbrief