1976_luxe_wijntas[1]
Beste Bourgondiërs,

Het weekend staat voor de deur, en we hebben weer iets moois voor u in petto. Mieke Konings is speciaal overgekomen uit Toscane om u alles te vertellen over de heerlijke wijnen die zij samen met haar echtgenoot produceert. Montalcino is de plek die wereldberoemd is vanwege zijn heerlijke Brunello di Montalcino’s die worden gemaakt van de Sangiovese druif. Sinds 1999 produceren Mieke en haar man twee prachtige wijnen van deze druif. Dit zijn de Rosso di Montalcino en de eerder genoemde Brunello di Montalcino. Beide wijnen zijn van extreem hoge kwaliteit en worden met bijzonder veel liefde gemaakt. Het verschil tussen de twee zit hem in de leeftijd. De Rosso rijpt minimaal 1,5 jaar, waar de Brunello een minimale rijping van 4,5 jaar ondergaat. Dit verschil heeft invloed op de smaak. De Rosso is vol en rond, maar blijft toegankelijk met een aroma van rode bessen. De Brunello is veel krachtiger en heeft tonen van eiken, kersen, vanille en karamel.

Iedere wijnliefhebber zou dit tweetal eens moeten proberen . Zeker nadat u heeft kennisgemaakt met de enthousiaste wijnmaakster die u versteld zal doen staan met haar passie voor deze juwelen.

U bent van harte welkom op zaterdag 22 november tussen 12.00 en 17.00 uur in Beverwijk of zondag 23 november tussen 13.00 en 17.00 in Haarlem.


1976_foto III
Uiteraard zullen wij een aantal heerlijke kazen voor u selecteren die fantastisch met deze wijnen combineren. Dus kom langs en laat u inspireren voor een heerlijke gezellige novemberavond.

Save the date!

Van 26 tot en met 30 november zijn wij weer te vinden in onze vaste stand op de Christmas fair in Haarzuilens. www.countrychristmasfair.nl/


1976_20140608_MLB7389
Een bourgondische groet,

René Latif en het team van Bourgondisch Lifestyle

afmelden voor deze nieuwsbrief