1976_step0000[1]
Beste Bourgondiërs,

Wij zijn er klaar voor! De kerstpakketten zijn klaar. Bijna alle restaurants hebben hun kazen in huis, dus nu kan de kerstdrukte in de winkels beginnen...
We hebben voor ieder wat wils. Van mooie kleine plateaus als dessert, tot complete kaasmaaltijden en alles gemaakt naar uw wens. Kom snel langs want het team staat klaar om u te adviseren.


1976_wij_awards_2013[1]
Om al goed in de kerstsferen te komen, hebben we een aantal gezellige evenementen op het programma staan. Om te beginnen zijn de heren van Bubbles by Bruud het hele weekend in onze winkels te vinden.

Ontdek in de aanloop naar de kerst de veelzijdigheid van kaas en van mousserende wijnen! Tijdens twee middagen Bourgondisch Lifestyle Beverwijk en Haarlem, kunt u verschillende spannende combinaties van kazen en mousserende wijnen proeven die de kaasplank een hele andere, verfrissende dimensie geven.

De kaas-bubbel combinaties zijn uitgezocht in samenwerking met Bubbles by Bruud, die beide proeverijen ook zal verzorgen. Bubbles by Bruud is een jong importbedrijf dat 100% gespecialiseerd is in mousserende wijnen. Tijdens de proeverijen proeft u een selectie van het veelvuldig bekroonde assortiment mousserende wijnen van Bubbles by Bruud. Laat u verrassen door de schitterende combinaties met onze kazen.

Ideaal om uw bezoek tijdens het kerstdiner mee te ontvangen, om de maaltijd feestelijk en verfrissend af te sluiten of bij de borrel op oudejaarsavond.

Nieuwsgierig geworden naar de unieke en verkwikkende combinaties? Kom op 20 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar onze winkel in Beverwijk en op 21 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar onze winkel in Haarlem.


1976_unnamed[1]

Indien u zin heeft in een spectaculair evenement, is een bezoek aan het Glazen huis van 3FM misschien een goed idee. Het huis bevindt zich op de Grote Markt in het centrum van Haarlem, precies om de hoek van Bourgondisch Lifestyle. Voor onze winkel vindt u een knus chalet, waar u voor €6,- een lekker portie warme raclette kaas met brood kunt krijgen. Hiervan gaat € 1,- naar het goede doel dat door Serious Request is gekozen namelijk: Stille ramp 2014, Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.


1976_winkel[1]

Extra openingstijden rond Kerst voor beide filialen:

Maandag: 8.30 tot 18.00

Dinsdag: 8.30 tot 18.00

Woensdag: 8.30 tot 17.00

 


1976_20140608_MLB7389
Tot slot willen we iedereen hele bijzondere feestdagen wensen gevuld met liefde, gezelligheid en natuurlijk mooie KAZEN!

Een Bourgondische groet,

René, Latif en het team van Bourgondisch lifestyle


1976_Footer - new
afmelden voor deze nieuwsbrief