1976_pasen
Beste Bourgondiërs,

Ook al voelt het voor ons alsof het jaar net begonnen is, staan toch echt de Paasdagen al weer voor de deur. Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor gekozen om dit gezellig met vrienden en/of familie thuis door te brengen. Ook merken we dat onze gasten ieder jaar meer uitpakken. Ontbijt, brunch, lunch, borrel of natuurlijk een mooi geschenk als u het geluk heeft uitgenodigd te zijn.
Hieronder vindt u een aantal mooie plateaus ter inspiratie… Uiteraard kunnen we naar wens aanpassingen doen. Wel vragen wij uw bestelling tijdig door te geven om teleurstelling te voorkomen.


1976_pasen 1
Plateau d’Experience (8-12 personen) € 87,50
Dit fantastische plateau is een echte eyecatcher. Het kaasplateau bestaat uit 8 verschillende kazen en wordt opgemaakt op verschillende niveaus, die zich samen tot luxe “kaasbox” vormen. Naast de kazen wordt het plateau verrijkt met een cacciatore, stukje dadel/vijgentaart en een mooie confituur. Met het Plateau d’Experience haalt u werkelijk iets heel bijzonders in huis, en zult u zelf weinig toevoegingen hoeven doen om er een geweldig feest van te maken.

1976_pasen 2
Plateau de Tradition (4-8 personen) € 45,-
Indien u de paasdagen in een kleiner gezelschap doorbrengt is dit plateau wellicht de juiste keuze voor u. Wij selecteren uit ieder van de 5 traditionele groepen een mooi stuk kaas voor u, die we vervolgens presenteren op een langwerpige kaasplank. Voor het plateau de Tradition zal er voor mooie frisse kazen die bij het seizoen passen worden gekozen, zodat dit plateau op elk moment van de dag kan worden gebruikt. Ook op dit plateau vindt u een ambachtelijke confituur.

1976_dejeuner1

Plateau (Petit) Déjeuner de luxe € 37,50
Op dit plateau vindt u een drietal kazen die perfect bij een paasontbijt of brunch passen. De kazen die wij selecteren zijn lekker om naturel te eten maar kunnen ook mooi gecombineerd worden met brood of iets anders en passen dus prima bij een heerlijke paasochtend. Voor dit plateau hebben we gekozen voor een plank van 100% olijfhout. Deze karakteristieke planken zijn leuk om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Een stoer en robuust uiterlijk zorgen voor de grote populariteit van deze planken.

 


1976_rose
Ook hebben wij voor u een aantal wijnen geselecteerd die perfect bij deze plateaus passen. Natuurlijk breekt de tijd voor een mooie rosé weer aan. Zoals velen van u weten importeren wij zelf en hebben dan ook een aantal bijzondere exemplaren in het assortiment.
Lekker genieten in het zonnetje met een mooi glas wijn en heerlijke kazen. Ons team staat klaar om u te adviseren en allerlei moois te laten proeven, dus kom snel langs!

Agenda:

Zaterdag 4 april: Terug van weggeweest, Brocante markt op de Zeestraat in Beverwijk. Wij zijn erbij!

Van 24 t/m 26 april: Buitengewoon Buitenhof, een nieuw festival. Neem snel een kijkje op de site en bestel vroegtijdig uw kaarten om zo van een mooie korting te genieten. www.buitengewoonbuitenhof.nl


1976_20140608_MLB7389

Een Bourgondische groet,

René, Latif en het team van Bourgondisch lifestyle

afmelden voor deze nieuwsbrief